(0352) 52-35-89
Facebook
YouTube
Головна
Про заклад
Історія закладу
Адміністрація Центру
Педагогічний колектив
Викладачі
Майстри виробничого навчання
Вихователі, художні керівники
Структура та органи управління закладу освіти
Матеріально-технічне забезпечення
Укриття
Навчальні кабінети
Майстерні та лабораторії
Спортивна зала
Бібліотека
Актова зала
Гуртожиток
Їдальня
Документи
Установчі документи
Мова освітнього процесу
Нормативно-правова база
Публічна інформація
Звіт директора
Діяльність
Новини
Освітній процес
Кваліфікований робітник
Фаховий молодший бакалавр
Виховна робота
Національно-патріотичне виховання
Соціально-психологічна служба
Художня самодіяльність
Гуртожиток
Віртуальний методичний кабінет
Методичні комісії
Школа «Молодого педагога»
Охорона праці та цивільний захист
Пам’ятки з БЖД
Інструкції з ОП
Навчально-практичні центри
Henkel Баутехнік (Україна)
Фомальгаут-Полімін
Методична робота
Педагогічна рада
Навчально-методична рада
Нормативна база
Науково-методична проблема
Методичні комісії
Підвищення кваліфікації
Методична майстерня педагогів
Атестація
Абітурієнту
Професії
Оператор поштового зв’язку. Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрозварник ручного зварювання. Водій автотранспортних засобів категорії «В»
Кухар. Пекар. Офіціант
Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник
Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Водій автотранспортних засобів категорії «В»
Штукатур. Лицювальник-плиточник. Маляр
Фаховий молодший бакалавр
(131) Прикладна механіка
(172) Телекомунікації та радіотехніка
Правила прийому
Онлайн-анкета
Документи для вступу
Питання для співбесіди та завдання
Розклад вступних випробувань
Поради вступникам
Учням
Розклад занять
Розклад дзвінків
Зайнятість аудиторій
Заміна уроків
Дистанційне навчання
Державна підсумкова атестація
Розмір плати за надання освітніх послуг
Державна кваліфікаційна атестація
Центр кар’єри
Контакти
5122 КУХАР
7412 ПЕКАР
5123 ОФІЦІАНТ
КУХАР
- це фахівець з приготування їжі на професійному рівні. Ця професія творча, тонка та багатогранна.
ПЕКАР
- працівник хлібопекарного виробництва, фахівець з випікання хліба та хлібобулочних виробів.
ОФІЦІАНТ
- це працівник ресторану, кафе, бару, підприємства харчування в туристичних комплексах, готелях, що подає страви відвідувачам.
ТЕРМІН НАВЧАННЯ:
3 роки (після 9 класу)
КУЛІНАРІЯ – ЦЕ МИСТЕЦТВО, КУХАР – ЦЕ МИТЕЦЬ!
ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНТНОСТІ КУХАРЯ
визначення якості харчових продуктів
оформлення та подача страв
підбір посуду для подачі страв
приготування різних видів тіста
контроль умов та терміну зберігання та реалізації продуктів
робота з технологічним обладнанням
ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕКАРЯ
випікає хліб та хлібобулочні вироби замішує тісто
визначає готовність тіста укладає тісто на листи
формує заготовки здійснює посадку у піч тістових заготовок
контролює процес випічки визначає готовність виробів
відбраковує вироби нестандартної форми
ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНТНОСТІ ОФІЦІАНТА
готує зал до обслуговування споживачів
здійснює попередню сервіровку столів
подає страви та напої
оформляє рахунки та здійснює розрахунки
НАВЧАННЯ ПРОВОДИТЬСЯ В СУЧАСНИХ КАБІНЕТАХ ТА ЛАБОРАТОРІЯХ
КИМ Я ЗМОЖУ ПРАЦЮВАТИ?
помічником кухаря у закладах ресторанного господарства
шеф-кухарем у закладах ресторанного господарства
кухар, вільно може перекваліфікуватися у викладача відповідних дисциплін
кухар, отримавши додаткові знання в економіці та управлінні, може відкрити власне кафе чи ресторан
пекарем на хлібокомбінатах
пекарем у невеликих пекарнях
на посаді пекаря у підприємствах ресторанного господарства
пекар може організувати свій власний бізнес з випікання хліба та хлібобулочних виробів